autonomie, meesterschap, zingeving

FAQ

Veelgestelde vragen

 

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, aarzel dan niet om hem aan ons te stellen!

Wat is The Crowd?

The Crowd is een vereniging met leden. The Crowd is een open professionele leergemeenschap en een platform voor onderwijs professionals die de regie voor een leven lang leren zoveel mogelijk in eigen hand willen houden en samen willen werken aan inspirerend onderwijs voor de toekomst. The Crowd organiseert activiteiten voor en door haar leden.

Hoe kan ik lid worden?

Je kunt lid worden van The Crowd door je te registreren op de site. Je word dan eerst volger, waarna je in je profiel kunt aangeven dat je deelnemer wilt worden.

Hoeveel kost het?

Lidmaatschap als deelnemer kost € 250,00 per jaar. Lidmaatschap kan op elke eerste van de maand ingaan en heeft een looptijd van één jaar. Lidmaatschap is persoonlijk maar kan betaald worden uit het scholingsbudget van een onderwijsinstelling waar de deelnemer werkzaam is. Lidmaatschap als volger is gratis.

Wat krijg ik als deelnemer?

Als deelnemer krijg je ongelimiteerd toegang tot alle activiteiten die door The Crowd worden georganiseerd. Dit zijn workshops, trainingen, studiedagen, conferenties, co-creatie sessies, netwerkbijeenkomsten, durf-te-vragen-middagen, eventstorms en meer.

Wat krijg ik als volger?

Als volger krijg je toegang tot alle informatie over The Crowd op de website en via de nieuwsbrief. Als volger kun je niet aan activiteiten deelnemen. Je kunt wel een oproep plaatsen en meepraten via het prikbord en deelnemen aan de open kennismakingsbijeenkomsten van The Crowd zoals Eventstorms en Kenniscaroussels. Je kunt je als volger ook aanmelden voor de LinkedIn groep.

Kan ik als student lid worden?

Ja, als student kun je ook deelnemer worden. Het lidmaatschap bedraagt in dat geval €25,00.

Is het ook mogelijk om als school lid te worden?

Nee, lidmaatschap is altijd persoonlijk. Bij het organiseren van een activiteit door een deelnemer op zijn school kunnen ook andere personen die werkzaam zijn op deze school gratis deelnemen. De activiteit dient hierbij wel open te staan voor deelnemers van The Crowd die niet bij deze school werkzaam zijn.

Hoe kan ik meedoen aan een activiteit?

Alle georganiseerde activiteiten staan vermeld op de website. Aanmelden voor een activiteit kan door in te loggen op de website en je aan te melden voor de betreffende activiteit door op het plusje te klikken. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, meld je dan tijdig af door op het minnetje te klikken.

Kan ik zelf een activiteit op de website zetten?

Ja! deelnemers kunnen zelf een activiteit op de website plaatsen. Dit doe je door op de pagina ‘activiteiten‘ een nieuwe activiteit toe te voegen. Om de activiteit zichtbaar te maken op de website zijn er een aantal verplichte gegevens zoals de naam van de activiteit, datum en locatie. Je moet ingelogd zijn om een nieuwe activiteit te kunnen plaatsen.

Hoe kan ik een vraag stellen aan The Crowd?

Je kunt een mail sturen aan info@thecrowd.nl of ons en bericht sturen via Twitter of Facebook.

Hoe kan ik zien wie er allemaal deelnemer of volger zijn?

Op de pagina deelnemers op de website kun je zien wie er deelnemer of volger zijn.

Hoe kan ik The Crowd volgen?

Naast de website is er een blog  waar met regelmaat berichten verschijnen over nieuwe ontwikkelingen. Ook is er een twitter account: @TheCrowdNL, een Facebookpagina en je kunt je abonneren op de nieuwsbrief.

Hoe kan ik informatie over the Crowd delen?

Op de pagina ‘deel The Crowd‘ vind je een factsheet en posters. Ook vind je daar een aantal banners die je op een website kunt plaatsen.

Verder stellen we het natuurlijk enorm op prijs als je via jouw netwerk meer bekendheid wilt geven aan The Crowd! Je vind ons hier: Twitter, Facebook, LinkedIn en onze nieuwsbrief.

Wat is jullie postadres?

The Crowd
de Regenboog 16
7513 KC Enschede

Wat is jullie bankrekeningnummer?

Triodos Bank: NL26TRIO0781507812
T.n.v. The Crowd
Laat het ons weten als je je aanvullende vragen hebt. We vullen de lijst graag aan!

Laat een opmerking achter